1 серпня о 02:35 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля у приватному господарстві за адресою: м. Острог, вул.Козацька.

До місця виклику було направлено бійців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини. Повідомляє ГУ ДСНС у Рівне нській області на власній фейсбук-сторінці.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що у подвірї приватного господарства горить легковий автомобіль марки Mitsubishi OUTLANDER.

Відділ комунікації поліції Рівне нської області зазначає, що невідома особа проникла на територію приватного господарства 35-річного жителя Острога та підпалила належний йому автомобіль.

Через сильне полум'я існувала загроза поширення вогню на розташований за три метри житловий будинок. На момент пожежі у будинку перебувала бабуся із малолітніми внуками — ніхто з них не постраждав. Власник тимчасово був відсутній.

На гасіння автомобіля вогнеборці подали вогнегасячі речовини. О 02:45 пожежу було локалізовано, а о 03:10 ліквідовано.

Жертв та постраждалих на місці пожежі немає. Вогнем знищено автомобіль, пошкоджено три вікна та газовий лічильник житлового будинку від високої температури.

Наразі встановлюються причина пожежі та розмір збитків.

Читайте також: Не спортом єдиним: відома рівненська спортсменка Іванна Крупеня йде на службу до поліції