Антон Худаєв захворів на COVID-19, вірус вразив 70 відсотків його легенів. Найкращі лікарі України боролися за життя медика, він перебував під апаратом штучного дихання. Однак врятувати чоловіка не вдалося.

Увечері, 25 липня, від коронавірусної інфекції помер лікар національної команди з футболу Антон Худаєв. У нього зупинилось серце.

Чоловікові було 48 років.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

Сумна новина у таборі Збірної України... Відійшов у Вічність лікар національної команди України Антон Худаєв. Йому було 48.

Антон Євгенович захворів на COVID-19, вірус вразив 70 відсотків його легенів. Найкращі лікарі України боролися за життя Антона, він перебував під апаратом штучного дихання...

Однак коронавірус виявився безжальним до нашого Дока. Сьогодні увечері Антон Євгенович відійшов у вічність через зупинку серця.

Важко висловити словами глибину втрати. Понад 20 років Ашот (як його всі називали) був лікарем харківського «Металіста», у збірній - з 2016-го ( також працював у головній команді у 2010-му). Завжди чуйний і турботливий до кожного гравця, кожного тренера, кожного члена команди ...

Не пропускав жодного звернення, турбуючись про здоров’я колег...

Від імені президента Української асоціації футболу Андрія Павелка, головного тренера Національної Команди Андрія Шевченка та всієї футбольної родини України висловлюємо найглибші співчуття родині.

Вся Національна Команда у великій скорботі.

Світла й Вічна Пам‘ять нашому Ашоту...

Читайте також: Як отримати допомогу, якщо захворів на COVID-19 і живеш сам – МОЗ