Рівненський гідропарк вкритий сміттям. Люди, які мешкають поблизу скаржаться, що вже декілька років околиці озера у вкрай занедбаному стані. Кажуть, комунальників не бачили давно, тому змушені самостійно прибирати територію. Наші журналісти побували на місці, що побачили дивіться далі у сюжеті.

Гори сміття ледь не під кожним деревом. Пластикові пляшки та використані маски - усе це прикрашає місцеву водойму та її околиці. Міський гідропарк, який мав би бути окрасою міста, тепер потерпає від бруду. Перехожі кажуть, неодноразово бачили, як відпочіваючі лишали сміття після себе.

Люди скаржаться, мовляв на території гідропарку немає сміттєвих контейнерів, тому відпочиваючі лишають пакети з непотребом під деревами.

Перехожі нарікають на комунальників які повинні слідкувати за чистотою гідропарку

Ми поспілкувалися з заступником управління житлово-комунального господарства який зазначив, що прибирання території гідропарку не входить в їхні обов*язки

Керівник Торгового Центру Дикий запевняє, територія прибирається щоденно.

Попри те, що Гідропарк регулярно прибирають він лишається у занедбаному стані, оскільки чистота парку залежить від ставлення відвідувачів до навколишнього середовища. 

Читайте також: Активіст родом з Рівного повідомив про підпал його будинку