Впродовж 4 років мешканці будинку на вулиці Гетьмана Мазепи 4 просять у влади вирішити проблему з аварійним балконом, який потребує термінового ремонту. Люди стверджують, неодноразово зверталися міської ради та управлінської компанії вирішити це питання. Однак досі проблема не зрушила з місця. Наші журналісти побували на місці події. Що розповіли та показали мешканці будинку дивіться далі у сюжеті.

Жителі будинку на вулиці Івана Мазепи 4 скаржаться на аварійний балкон. Рівняни обурені, мовляв, він може впасти у будь-який момент, а це неабияка загроза для людей, які щодня проходять повз будівлю.

Аварійний балкон не єдина проблема цього будинку. Люди показують підвал - стіна якого у вкрай критичному стані та невдовзі зруйнується.

Люди скаржаться, що управляюча компанія "Чистота та порядок", до якої належить аварійний будинок не реагує на проблеми. Ми спобували зв'язатися з ними, проте вони не хочуть спілкуватися з журналістами. Телеканал Рівне 1 і надалі слідкуватиме за цією ситуацією та готивий надати можливість прокоментувати проблему аварійного стану будинку на вулиці Івана Мазепи 4.

Читайте також: Рівне нським кладовищем курсуватиме електромобіль