На Рівненщині сьогодні, 17 липня, 371 особа взяла участь в останньому цьогоріч тестуванні основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання – з хімії. ЗНО відбулося у двох пунктах міст Рівне та Сарни.

Учасники тестування впродовж 150 хвилин виконували 52 завдання різних форм. Максимальна кількість балів за всі правильно виконані завдання – 74.  Результати з’являться на інформаційних сторінках учасників до 29 липня.

"Основна сесія ЗНО тривала з 25 червня до 17 липня. Учасники з Рівне нщини складали тести з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з англійської, німецької та французької мов", - повідомляє пресслужба Рівне нської облдержадміністрації.

Тестування відбулося з дотриманням протиепідемічних вимог. Учасники та персонал основної сесії  ЗНО були забезпечені засобами індивідуального захисту та дотримувалися правил соціального дистанціювання. Пункти тестування провітрювали та дезінфікували.

"Дякую всім, хто долучився до підготовки та проведення ЗНО-2020. Разом ми доклали максимум зусиль, щоб незалежне оцінювання пройшло у безпечних умовах. Усім учасникам тестування бажаю успішного вступу до омріяних закладів освіти та нових звершень у подальшому навчанні", - розповів в. о. начальника управління освіти і науки Рівне нської облдержадміністрації Олександр Набочук.

Нагадаємо, що для учасників ЗНО, які з поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводять додаткову сесію. Цьогоріч вона пройде з 24 липня до 10 серпня.

Читайте також: У трьох районах та одному місті Рівне нщині не послаблять карантин