У соцмережах набирає обертів кампейн #написала_листа. Ця ініціатива команди "Рівненщина туристична" спрямована на популяризацію туристичних міст-магнітів регіону серед інших областей та населених пунктів України.

"Ми робимо основний акцент на цифрову комунікацію: малюнки, фото, відео, сторі-тейлігр. Тобто, все, як треба в діджитал-маркетингу. Наша команда проробила короткострокові промоційні акції, які підтримують бренд "Рівне нщина туристична". Одна з них – "Листи містам", - розповідає заступник голови Рівне нської обласної державної адміністрації Сергій Гемберг.

За його словами, ідея полягає в тому, щоб закликати через листи туристів з інших міст подорожувати Рівне нщиною. Акцент робиться на туристичних магнітах, які можна побачити в області.

"Ми звертаємося до міст "їх мовою", розуміючи проблеми та переваги. У кожного з них з Рівне нщиною своя історія, тому зміст листів різний, але сенс залишається єдиним: Рівне нщина зізнається, що скучила за туристами і запрошує до себе в гості", - зазначає ідейник кампейну #написала_листа Антон Трофімчук.

Лист до кожного міста пишеться з окремим змістом, тому що у кожного є свій шарм. До прикладу, Львів – це кава та джаз, Київ – насамперед, зайнятість, Луцьк – сусіди.

"Ми обираємо міста нашої найбільшої цільової аудиторії. Найперше, ми звернулися до мешканців Рівного з ініціативою відвідати північ нашої області, посмакувати мациком і пирогами – національними стравами Полісся", - коментує Сергій Гемберг.

Отож, Рівне нщина туристична #написала листа – та чекає відповіді! 

Читайте також: Які місця для відпочинку в Україні найчастіше шукають в Google. Тренди