120 днів без роботи були працівники закладів харчування та розваг у Рівному. Якщо нічні клуби взагалі не працювали під час карантину, то деякі кафе та кав'ярні нещодавно відновили роботу літніх майданчиків з дотриманням усіх необхідних вимог. Працівники закладів громадського харчування, які залишилися без заробітку сьогодні вийшли під стіни Рівненської міської ради. Вони вимагали в очільників міста дозволити їм повноцінно працювати.

З кастурею та черпаком в руках до стін Рівне нської міської ради вийшла Наталія Остапчук. Вона власниця кафе, яке чотири місяці через карантин не працює.

Таких обурених власників та працівників закладів громадського харчування та розваг тисячі. Найактивніші з них прийшли до міської ради вимагати в керівництва Рівного дозволити їм працювати.

Нині, у Рівному ресторани та кафе обслуговують відвідувачів тільки на літніх терасах. В середину приміщення заходити заборонено.

Підприємців обурюють такі обмеження. Кажуть хочуть повноцінно працювати. Наголошують - дотримуватимуться карантинних обмежень.

До пікетувальників вийшов представник міської ради. Людям порадив іти до Рівне нської облдержадміністрації, оскільки, за словами чиновника, без обласної комісії ТЕБ і НС таке послаблення прийняти Рівне не може. Однак з цим пікетувальники не погоджуються.

Ресторатори рушили до обласної адміністрації. Там ініціативна група поспілкувалася з губернатором Рівне нщини. Опісля, це питання високопосадовці узгодили з головним санітарним лікарем та Держпродспоживслужбою. Вони не заперечили роботі закладам харчування. Проте з обмеженнями.

Все це детально обговорять завтра під час комісії ТЕБ і НС. Тоді і стане відомо, коли і за яких умов відкриють ресторани, бари, кафе та нічні заклади у Рівному.

Читайте також: Працівникам дитсадків Рівного провели ІФА-тестування