До перевірки залучили 12 одиниць пожежно-рятувальної спецтехніки та 50 осіб особового складу рятувальників не лише з Рівного, а й з Гощі, Костополя та Клеваня.

Сьогодні, 14 липня, відбулася оперативна перевірка готовності підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС України у Рівне нській області щодо реагування на можливі надзвичайні ситуації та пожежі по підвищеному номеру виклику три. За цим номером виклику залучається найбільша кількість пожежної техніки на великі медичні, культурні чи торгівельні заклади, де є значне пожежне навантаження та велика складність гасіння. Такі об'єкти в Рівному це - Епіцентр, Метро, Екватор, онкодиспансер, драмтеатр, тощо.

Рятувальники виконували завдання на вчасне прибуття підрозділів на виклик з моменту отримання повідомлення про подію, а також перевірили знання особовим складом їхніх функційних обовязків та теоретичні відпрацювання нормативів по гасінню пожеж за допомогою спецтехніки, повідомив речник ДСНС України в Рівне нській області Дмитро Мельник.

Така перевірка є вкрай важливою для підвищення бойової готовності підрозділів ДСНС Рівне нщини.