Від семи до 12 років позбавлення волі загрожує 47-річному жителю села Бочаниця за скоєний учора, 13 липня, розбійний напад у магазині села Дуліби.

Слідчо-оперативна група встановила, що зловмисник близько 11-ї години зайшов до крамниці, де на той момент окрім продавчині нікого не було. Погрожуючи жінці ножем, заволодів грошовими коштами із каси.

 

Оперативники менш ніж за годину затримали чоловіка, який прямував до місця свого проживання. За результатами поверхневої перевірки у нього вилучили знаряддя вчиненого злочину та гроші в сумі 270 гривень.

У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 47-річного жителя села Бочаниця, раніше судимого за крадіжки та грабіж, помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом розбою, вчиненого із проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, слідчі Гощанського відділення поліції повідомили затриманому про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області

Читайте також: Відбився від хмільних задирак ножем