Перший день роботи після чотиримісячної перерви. Сьогодні, 13 липня, відкрилися спортивні зали та фітнес клуби Рівного. Тренери та спортсмени неодноразово виходили під стіни Рівненської міської ради з вимогою відновити роботу спортивних секцій і досягли свого. На комісії з питань ТЕБ і НС їм дозволили працювати. Щоправда з дотриманням карантинних обмежень. Наша Інеса Пославська навідалася в один з спортивних залів у Рівному. Чи зуміли належно підготуватись до відкриття з дотриманням усіх вимог і чи дотримуються дистанції відвідувачі - у наступному сюжеті.

При вході в спортивний клуб - температурний скринінг всіх відвідувачів. Тренери зустрічають своїх клієнтів у масках. Сьогодні перший день після чотирьох місяців перерви роботи спортивних центрів у Рівному.

Відвідувачі тренуються на дистанції один від одного. За цим слідкують працівники клубу.

Повернутися у звичну фізичну форму намагається Андрій. Під час карантину чоловік тренувався вдома, або ж на вулиці.

Кількість людей, яка може займатися у тренажерному залі залежить від площі. На групові заняття потрібно записуватися заздалегідь. Якщо раніше одночасно могли тренуватися до 40 людей, то зараз максимум 10.

На перше групове заняття за попереднім записом прийшло 5 людей.

За дотриманням карантинних обмежень фітнес-центрів стежитиме комісія. Вони відвідуватимуть спортивні секції без попередження. Якщо виявлять порушення - закриють установу. 

Читайте також: Попри карантин у закладі відпочинку поблизу Рівного влаштували вечірку