Замість дороги - провалля. На Рівненщині негода знеструмила населені пункти, повалила дерева, а в одному з сіл - місцева вулиця тепер має величезну вирву. Яму, глибиною у кілька метрів, утворили дощі – ґрунт не витримав і просів. Тепер туди не доїхати. Відрізаними від цивілізації лишились біля десятка людей. Подробиці далі у сюжеті.

Вода з камінням несеться вулицею після зливи. Це відео зняли місцеві мешканці у селі Бронники Рівне нського району. Помітно, що потоки дощу прориваються з усіх усюд, з дворів селян та схилу. Потужна злива не пройшла непомітно.

Вулиця знаходиться на пагорбі. Останні зливи розмили дорогу, провалився навіть ґрунт. Будинок пана Богдана поруч з утвореною прірвою. Заїхати у двір вже не може. Лишив авто за сто метрів.

Місцеві кажуть, потік води був значної сили. Вода несла і каміння, яким встелена дорога. Через утворене урвище, відрізаними від цивілізації лишились мешканці близько десятка будинків.

У сільській раді кажуть, негода наробила чимало лиха у селі. Підтоплено 15 приватних будинків, також хвилюються аби не прорвало стару дамбу, яку вже багато років не ремонтували. Наразі шукають техніку, аби засипати утворене на дорозі провалля.

Загалом негода на Рівне нщині вирувала найбільше у 5 районах. Підтоплені будинки та присадибні ділянки. Без світла лишились 70 населених пунктів. На дороги були повалені дерева. У Корецькому та Гощанському районах вони впали і на приватні будинки.

Наразі надзвичайники продовжують усувати наслідки негоди в області. Бригади Рівне обленерго відновлюють електропостачання. Застерігають людей бути обережними і не наближатись до обірваних дротів. Синоптики не прогнозують дощів, принаймні до вихідних.

Читайте також: На Рівне нщині поступово ліквідовують наслідки негоди (ФОТО)