Якщо подивитися статистику, яку постійно друкують глянсові журнали, то ми дізнаємося, що саме на губи, а не на очі в першу чергу звертає увагу чоловік, коли дивиться на обличчя жінки. Тобто спочатку губи, а потім все інше. Чому так?

Може бути, слушне твердження шанувальників Фрейда, які впевнені, що губи на обличчі є своєрідним дзеркалом статевих губ, і саме по їх повноті, свіжості, яскравості чоловіки інстинктивно дізнаються про нашу сексуальність? Що ж робити тій жінці, яка бажає бачити свої губи красивими і сексуально привабливими, не хоче робити ін'єкцій гелю гіалуронової кислоти. Тим більше чоловіки явно не в захваті, коли їх обманюють, і швидко розпізнають штучно накачані губи, вважаючи їх вульгарними, а жінок з накачаними губами розглядаючи лише як сексуальний об'єкт. І найважливіше - найменша помилка хірурга на губах особливо помітна, і приховати її немає ніякої можливості. Навіть "добре зроблені" губи зазвичай напружені, верхня губа виступає над нижньою, а куточки припухають від колагену. Вихід є - існує спеціальний комплекс фізичних вправ "Заклик природи", який підкреслить вашу природну лінію губ, зробить їх більш об'ємними і привабливими.
Комплекс для збільшення і краси губ
 

Протягом першого місяця займатися потрібно щодня, бажано навіть два рази в день, а потім для підтримки форми виконуйте весь комплекс 2-3 рази в тиждень. Для того, щоб отримати найбільший ефект, перед початком занять ретельно вмивайтеся і енергійно прополощіть рот спершу теплою, потім холодною водою. Всі вправи повторюєте спочатку по 10 разів, потім поступово протягом місяця доведіть кількість повторів до 21.

Рибка ковтає повітря. Сильно витягніть вперед губи, відкрийте рот, потім щільно зімкніть губи і розслабте лицьові м'язи.

Верблюд жує колючки. Тримаючи рот закритим, рухайте губами спочатку послідовно направо і наліво, потім малюючи невелику вісімку.

Хамелеон ловить метелика. Злегка привідкрийте рот, висуньте язик якомога далі і в такому положенні затримаєтеся, вважаючи до трьох. Потім приберіть язик, закрийте рот і розслабте лицьові м'язи, рахуючи до двох.

Слон здуває пушинку. Витягніть губи вперед і різко видихніть вперед, як би задуваючи вогонь свічки. Потім розслабте губи, рахуючи до трьох.

Кіт випускає фонтан. Зробіть глибокий вдих і надійти щоки, губи складіть в трубочку. Видихайте повітря спочатку поступово і повільно, а під кінець виштовхніть повітря двома-трьома різкими поштовхами.

Койот виє на місяць. Повільно,співуче промовте звуки А-І-О-У, потім зробіть глибокий вдих. надуйте щоки і видихайте повітря через напівзімкнуті губи так, щоб вони вібрували. Звук повинен бути схожий на низьке гудіння.

Посмішка Чеширського кота. Наберіть повні груди повітря і з силою видувайте його через зімкнуті трубочкою губи, вважаючи про себе до шести, потім розслабте м'язи, відкрийте рот і максимально розтягніть губи в усмішці, піднявши їх над зубами.

Суслик. Протягом 2-5 хвилин насвистуйте знайомі мелодії, намагаючись зробити звук максимально гучним і чистим.

Догляд за губами.

Звичайно, не варто обмежувати свою увагу до краси губ одним комплексом. Є найпростіші процедури по догляду, які дозволять вашим губам завжди виглядати прекрасно. Рекомендуємо ранковий масаж губ за допомогою м'якої зубної щітки, після якого слід нанести на губи спочатку трохи бальзаму, а потім вже помаду - так ви скоро забудете про сухі, що лущаться губи. Перед сном губи також бажано зволожити за допомогою спеціального живильного бальзаму, а якщо його у вас немає, використовуйте ніжний крем для повік. Не забувайте зволожувати губи і після тривалого перебування на сонці, використовуючи або бальзам, або прозорий блиск.