Сів за кермо „фури”, випивши літру горілки. У четвер ввечері в чергову частину ДАІ дзвонили перелякані учасники дорожнього руху – всі розповідали про неадекватного водія вантажівки „Мерседес-Бенц”, який на дорозі Київ – Чоп постійно виїжджав на смугу зустрічного руху та створював аварійні ситуації.

Наздогнати та затримати „фуру” працівникам ДАІ вдалося в Дубенському районі - водій з кабіни мало не вивалився.Водія, яким виявився 36-річний житель Чернівецької області Віталій, доставили до мед закладу. Тут він встановив своєрідний рекорд – такого рівня алкогольного сп’яніння серед далекобійників медики не пригадують.

Подорож Віталія до Рівного почалась у Львові. Та перед поїздкою чоловік вирішив заїхати до бару і випити на доріжку літру горілки.Віталій зізнався, що сів за кермо напідпитку вперше в житті. Та це йому навряд чи допоможе. За скоєне правопорушення йому загрожує позбавлення права керування, кількатисячний штраф, громадські роботи або ж адмінарешт. Як саме покарати далекобійника, вирішить суд.