Рівненський "Верес" готовий грати у першій лізі чемпіонату України з футболу. У цьому переконаний і Президент клубу і головний тренер і самі гравці. Сьогодні на відкритому тренуванні клубу побували наші журналісти. Що ще цікавого дізналися далі у сюжеті.

Відкрите тренування народного клубу "Верес". За процесом пильно стежить головний тренер команди Юрій Вірт. Особлива увага до екс-екс гравця рівненської команди Михайла Сергійчука. Він відновлюється після важкої травми і проводить лише друге тренування. Юрій Вірт каже зараз Сергійчук знаходиться без клубу, а з "Вересом" поки тренується.

Президент клубу Іван Надєїн впевнений "Верес" готовий до першої ліги. Принаймні зі сторони адміністрації футболісти забезпечені усім необхідним. В тому числі трьома повноцінними зборами для того аби відновити фізичні кондиції та підтягнути тактичні навики.

Але щоб потрапити у першу лігу рівненському клубу потрібно пройти суперника у перехідних матчах. Нагадаємо "Верес" посів третю позицію у групі А другої ліги і чекає на команду з якою гратиме у стику, адже сезон у першій лізі ще триває. Капітан команди Михайло Шестаков запевняє, готові грати з будь ким.

А вже завтра 8 липня "Верес" проведе перший товариський матч. У Млинові на стадіоні Колос рівняни зустрінуться з молодіжною командою ФК Львів. Матч через карантинні обмеження відбудеться без глядачів. 

Читайте також: Небезпечне святкування: на Рівне нщині вибухнуло купальське вогнище