Хочете повернути до життя вашу улюблену білу річ, але не знаєте, як? Не поспішайте засмучуватися. Цілком можливо, ще не все втрачено, і у вас вийде реанімувати улюблену футболку чи блузку. Перш за все скористайтеся наступними порадами.

Використовуйте цитрусові
 
Не варто ігнорувати лимонний сік. Саме він є природним відбілюючим засобом, який добре працює на білому одязі. Вам необхідно залити в гарячу воду півсклянки соку, а потім замочити в ній одяг на ніч. Після цієї процедури потрібно попрати одяг ще раз в машинці.
 
Додайте оцет
 
Цей спосіб працює тільки при правильній пропорції. Щоб надати речам білий колір, додай трохи оцту в барабан пральної машини. Він пом'якшить тканину і додасть ніжності вашим речам.
 
 
Сода
 
Щоб повернути одягу білий колір, насипте в барабан півсклянки соди. Потім включіть необхідний для прання режим. Завдяки цьому ви зможете відбілити речі. Для того, щоб вивести небажані плями, необхідно розвести соду з водою. Нанесіть суміш на потрібні плями і дайте їй настоятися на тканині. Далі змийте розчин.
 
Аспірин
 
Виявляється, аспірин може лікувати не тільки голову, але ще і ваші речі. Вам потрібно розчинити п'ять таблеток аспірину в воді. Потім акуратно замочіть у воді білу річ. Залиште її на час, щоб розчин увібрався. Потім виперіть речі в пральній машинці. Важливо: для цих маніпуляцій необхідно використовувати виключно білий аспірин.