Відповідну петицію зареєстрували на сайті міської ради. Рівнянин пропонує замінити старі пішохідні плити на Майдані Незалежності на бруківку.

Володимир Туровський у петиції вказує:

Існуюче тротуарне покриття в центрі нашого міста уже надцятий рік підряд знаходиться в край жахливому стані, можна сказати в небезпечному для здоров`я. Старі плити, які лежать одна відносно одної подекуди з перепадами в 20 см по висоті, становлять серйозну небезпеку для наших дітей, для людей з вадами зору, для людей похилого віку, та й для всіх навколо в еру постійного "моніторингу" свого смартфону. Особисто я мав надію, що до місцевих виборів, які мають відбутися незабаром, роботи по заміні (або хоча б ремонту існуючого) розпочнуться. Але мабуть керівництво міста там не ходить і їх все влаштовує.

За словами чоловіка, розпочати заміну тротуарного покриття необхідно від пам'ятника Т.Г. Шевченку і аж до фонтанів (біля підземного переходу через проспект Миру).

Зокрема, рівнянин запропонував рішення:

А якщо цей проект передбачає "непідйомний" для нашого міста бюджет, то запланувати його в план розвитку міста на наступні роки і розповісти громадськості на коли. Коли рівняни зможуть ходити центром і насолоджуватися прогулянками, а не прискіпливо вдивлятися під ноги, щоб не зачепитися за стирчащу з під землі араматуру.

Нагадаємо, петиція буде надіслана для розгляду до міської ради, якщо набере 300 голосів до 17 серпня включно. 

Читайте також: Рівне нських фотографів запрошують долучитися до конкурсу "Вікі любить Землю"