Радивилівська ОТГ завершила будівництво чергового спортивного об’єкту. У міському парку відпочинку відкрили мультифункціональний майданчик зі штучним покриттям.

Завдяки унікальному антитравматичному настилу, спеціалізованій розмітці, необхідному спорядженню, цей майданчик може використовуватися одразу для шести ігрових видів спорту, таких як баскетбол, волейбол, міні-футбол, теніс, гандбол, бадмінтон.

Саме тому нове поле класифіковано, як багатофункціональне.

Першими випробували на міцність сучасний майданчик вихованці футбольної секції Радивилівської дитячо-юнацької спортивної школи та команда християнського футбольного клубу «Тріумф», які зіграли товариський матч.

Під час відкриття Радивилівський міський голова Микола Карапетян:

«Ще один майданчик ми збудували для молоді, яка любить спорт, проявляє у ньому свої таланти, вболіває за спортивне життя. Цей об’єкт є перехідним, бо розпочали його облаштування ще в минулому році. Тепер ось, коли подолано лінію старту, ми разом робимо впевнений крок на лінію фінішу. Ви бачите, які комфортні умови тут створено для тренувань, змонтована огорожа, підведено освітлення, збудовано комфортні місця для вболівальників. Віддаємо цей майданчик у повне розпорядження нашим спортсменам, активним дітям, які можуть тепер відвідувати його кожного дня».

Унікальною особливістю нового спортивного майданчика є його поліуретанове покриття. Така поверхня має значно довший термін експлуатації, адже стійка до атмосферних впливів, знижує ризик отримання травм.

Реалізація будівництва мультифункціонального спортивного майданчика в Радивилові стала можливою на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів, у розмірі 50/50 відсотків. Загальна кошторисна вартість об’єкта - в межах 2 мільйонів гривень.

Загалом на Рівне нщині передбачено будівництво або реконструкція 6 мультифункціональних майданчиків у Дубно, Вараші та Рівному, Крупецькій, Шпанівській та Радивилівській ОТГ.

Читайте також: Порушив? Працюй на благо! - досвід ОТГ на Рівне нщині