Джерело: 24 канал
У Польщі 2 липня сталася аварія за участю пасажирського автобуса з України, який прямував з Тернополя до Варшави. В результаті ДТП травми отримали 16 українців.

Аварія трапилась поблизу міста Богуславіце Сілезького воєводства. Про це повідомляє пресцентр польської поліції в регіоні, а також генконсульство України в Польщі.

Загалом в автобусі перебували близько 40 людей. Поранення отримали щонайменше 16 українців, а 10 осіб довелося шпиталізувати. Водій українського автобуса отримав серйозні травми і перебуває в лікарні.



До слова, автобус українського перевізника, який імовірно прямував з Тернополя до Варшави, зіткнувся з двома вантажівками. Після зіткнення вантажівки загорілися, в одній з них були “небезпечні речовини”.

Заступник міністра охорони здоров’я Польщі повідомив, що більшість постраждалих отримали переломи, травми голови та кінцівок. За попередніми даними серед постраждалих дітей немає.

Поранених доставили до лікарень гелікоптерами. Водночас людей, які не потребують меддопомоги, тимчасово розселили в готелі. Наразі українські консули разом із місцевою польською владою намагаються встановити перевізника.

Рятувальники на гелікоптерах евакуювали поранених: дивіться відео

Читайте також: На Рівне нському сміттєзвалищі знову пожежа