Позбутися від слідів зеленки неймовірно просто. Головне - спочатку не впадати в паніку, взяти себе в руки і скористатися перевіреними способами.

Відбілювач

Цей засіб відмінно справляється з плямами на бавовні. Вам потрібно залити повністю пляму засобом. Потім почекати 5 хвилин і ретельно ще раз обполоснути виріб. Якщо пляма не пропала, повторіть процедуру. Потім потрібно попрати її разом з іншими речами в пральній машинці.
 
Перекис водню
 
Даний аптечний розчин теж допоможе вам впоратися зі слідами на вашому одязі. Якщо ваша пляма зовсім маленька, краще просто промокнути її з перекисом за допомогою ватного диска. Більші плями вимагають більшої уваги. Такі необхідно замочувати на годину.
 
 
Спирт і сік лимона
 
Якщо у вас тканина з натуральних матеріалів, зробіть розчин з спирту та соку лимона в пропорції  1:1. Ретельно покрийте їм пляму від зеленки. Візьміть ватний диск і акуратними рухами почніть вичищати зеленку з тканини. Потім виперіть її в звичайній машинці.
 
Сода і оцет
 
З найбільш важкими випадками може впоратися суміш соди з оцтом. Вам необхідно намочити тканину і ретельно засипати її содою. Потім полити на неї трохи оцту. Хімічна реакція допоможе вивести пляму буквально за пару хвилин. Але будьте обережні: це ще й один з найбільш небезпечних методів.