Кондиціонер
2020 рік вніс свої корективи в наше розмірене і стабільне життя. Синоптики стверджують, що і літо принесе свої сюрпризи.

Так, очікуються різкі температурні зміни: від задушливої спеки до шторму з грозою. Працювати в умовах, коли на термометрі позначка досягає 30 градусів, неможливо. Тому доведеться брати ситуацію в свої руки і рятуватися від палючого сонця.

Рекомендації: як вижити, якщо за вікном Африка?

Звичайно, нам ще до Африки далеко, але все ж для багатьох спека — це серйозна проблема. Фахівці рекомендують наступне:

  • Почніть прокидатися раніше. З 6 до 9 ранку можна зробити основну роботу, наприклад, приготувати обід, попрацювати або потренуватися.
  • Пийте багато води. Напевно, це цілком природно в літній сезон, але якщо ви все ще не випиваєте і літра води, пора виправити ситуацію.
  • Носіть головний убір. Бренди пропонують стильні головні убори під будь-який образ. Знайдіть найбільш вдалий для себе і не виходьте без нього на вулицю.
  • Відмовтеся від тривалого перебування на сонці. Якщо можете перенести завдання на ранок або вечір, зробіть це.

Ще одне питання, яке турбує багатьох, — створення нормального мікроклімату в житловому приміщенні або офісі. Для цього ідеально підходять кондиціонери, які за лічені хвилини охолодять повітря до бажаних значень. Найпопулярнішими є спліт-системи настінного монтажу. Вони підходять практично для всіх приміщень, малошумні і функціональні. Для виробництв і величезних торгових центрів краще вибирати касетне обладнання й інші промислові конструкції.

Потужність обладнання вибирайте, орієнтуючись на площу кімнати і додаткові умови: наявність вікон і техніки. Не віддавайте перевагу найпотужнішим моделям, оскільки не завжди така покупка доцільна. Якщо обраного показника буде невиправдано багато для конкретної кімнати, вам доведеться лише витрачати зайві гроші на електроенергію. Купити кондиционер в Киеве можна в інтернет-магазині Алло. Тут на вас чекає доступний каталог з товарами від популярних світових брендів, які поставляються з офіційною гарантією в будь-яке місто країни в найкоротші терміни.