Весілля - це важлива подія в житті будь-якої дівчини. Воно приносить безліч хвилювань, переживань, радості і багато інших емоцій. Тому будь-яка дрібниця відіграє велику роль. Вкрай важливо з самого ранку задати вірний тон всьому дню весілля. Давайте подивимося, яким має бути ранок нареченої при продуманій підготовці до весілля, а своїми порадами поділилися професіонали своєї справи - весільні фотографи та візажист.

Фотограф Сергій Бебко @SERHIYBEBKO

050 222 0967

У мене за плечима 10 років зйомок весіль, і повірте, усі наречені мріють, щоб їх найважливіший день минув ідеально. Тому маю для Вас кілька порад:

- відпочиньте - знаю, що підготовка забирає багато часу і енергії, але постарайтесь так все спланувати, щоб виспатись не лише в день перед весіллям, але і за 2-3 дні до того;

- правильна підготовка і таймінг - проговоріть усе завчасно з фотографом та підготуйте усі дрібниці на зйомку;

- візьміть із собою хороший настрій - адже саме Ви заряджаєте атмосферу свята!

Для чарівних фото зранку магії не потрібно. Вистачить професійного фотографа, світле, просторе приміщення і годину часу на зйомку. І основне - насолоджуйтесь святом, а зворушливі і щасливі моменти я зафіксую.

Фотограф, відеооператор Ігор Гончаров @GONCHAROFFIGOR@GONCHAROFFWEDDING

067 243 5271

Жінки хочуть залишити себе для історії красивими. Саме хороша весільна фотографія допоможе Вам у цьому. У свій весільний день кожна наречена особливо прекрасна. Але, на жаль, ці моменти забуваються, тільки фото та відео - це те, що нагадає Вам цей день, по-справжньому прекрасні моменти вашого життя та Вашу дивовижну історію кохання. Важливо бути щирими. Створюйте свою історію правильно, ловіть щасливі моменти і цінуєте один одного. Я впевнений, знайшовши свого фотографа, Ваші внуки будуть дивитись весільні фото із тим самим щастям, яке Ви пережили в цей день!

Тетяна Герасименко - Візажист, Стиліст весільних зачісок  @GERASUMENKO_MUA@BEAUTY_ROOM_RIVNE

096 96 88 982

Так як я сама дівчина, знаю, як дівчата переймаються і переживають за свій весільний день. І найбільшу частину їх переживань займає їх зовнішній вигляд. Якщо омріяну сукню Ви вже обрали, то я допоможу підібрати до неї зачіску і макіяж:

- підбирайте образ під сукню і фату, а не навпаки, так Вам буде складно уявити, як Ви будете виглядати;

- загальний стиль весілля і кольорова гама оформлення буде впливати на образ в цілому: або це буде ніжна лісова мавка і весілля на природі, або чарівна принцеса і весілля у замку;

- зачіска буде багато в чому залежати від форми, довжини і пишноти фати, тому обов'язково, на пробний варіант прихопіть її з собою;

- у класичних весільних образах акцентую увагу на макіяжі очей, але якщо весілля стилізоване - можуть бути і яскраві вуста, чому б і ні.

І головне, довіряйте Вашому весільному стилісту, пробуйте різні варіанти перед подією і підготовка у весільний ранок пройде швидко і з хорошим настроєм.

***

Флористика - @lamour.decor
Модель - @_VERENEYA_S
Сукні - @POLLARDI_RIVNE
Білизна - @MARJA_DESIGN