До поліції вчора, 25 червня, близько 23:30 надійшло повідомлення, що о 10 годині троє малолітніх дітей пішли до бабусі, яка живе неподалік. Однак ані до неї, ані додому вони так не прийшли. Усі діти із характерною етнічною ознакою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

Стоянович Ніна Михайлівна, 8 років.
Прикмети: на вигляд 10 років, на зріст близько 140 см, волосся світло-русого кольору довге за плечі, шкіра світлішого відтінку аніж у двох інших дітей, очі темного кольору, середньої тілобудови.

Стоянович Микола Михайлович, 7 років.
Прикмети: на вигляд 6-7 років, зріст близько 110 см, волосся чорного кольору коротко стрижене шкіра смуглява, очі чорні, середньої тілобудови. Хлопчик має шрам до зап’ястя правої руки (від опіку).

Стоянович Русаліна Михайлівна, 5 років.
Прикмети: на вигляд 4-5 років, зріст близько 70-80 см, волосся кучеряве коротке темного кольору, шкіра смуглява, очі темні, середньої тіло будови. Дівчинка в області шиї має шрам у вигляді плями від опіку.

Фото жодної дитини батьки не мають.

Зі слів свідків, дітей бачили поблизу місцевої водойми та кар’єру з видобутку піску.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо зниклих дітей, просимо повідомити за номерами телефонів: 0959481904, 0967524148 (чергова частина) або 102.

Читайте також: Маленькій красуні Іринці потрібна Ваша допомога