Учасники складатимуть тестування з математики.

Процедура цьогорічного допуску до пункту тестування передбачає проходження температурного скринінгу й ідентифікації учасників ЗНО.

А вхід учасників до пунктів проведення дозволяється лише за наявністю документів, а також засобів індивідуального захисту: масок, антисептиків, рукавичок (за бажанням).

Окрім того, максимальна кількість учасників, які можуть перебувати в одному приміщенні, не повинна сягати більше 15 осіб.

Зокрема учасники ЗНО на пункті тестування Рівне нського коледжу НУБіП дотримуються рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання та не створюють черг.Нагадаємо, що учасники, які з поважних причин не можуть взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування з певного предмета (ураховуючи день проведення) подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Зразок заяви та перелік документів, які необхідно надати, можна знайти на сайті Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

А сьогодні бажаємо кожному учаснику цьогорічного ЗНО в безпечних умовах показати свій найвищий результат.

Читайте також: До ЗНО на Рівне нщині готові