Надивившись телевізійних сюжетів про вибухи у Макіївці, рівнянин вирішив пожартувати над коханкою і теж стати „мінером”. У четвер близько 17-ої години до Рівненського міськвідділу міліції зателефонував невідомий, який повідомив, що у дворі будинку на вулиці Степана Бандери, 36-А знаходиться автомобіль, нашпигований вибухівкою.

За вказаною адресою негайно виїхали всі оперативні служби міста, та оглянувши всі машини та прилеглу територію, нічого так і не знайшли. Правоохоронцям уже вдалося затримати телефонного терориста – ним виявився 50-річний рівнянин, який посварився з коханкою і після перегляду телевізійних сюжетів про вибухи в Макіївці, вирішив так над нею пожартувати, - повідомили у міліції.

Аналогічний випадок стався в селі Кунин Здолбунівського району. До райвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення про замінування кунівської загальноосвітньої школи. Туди негайно виїхали піротехніки та правоохоронці. Пошуки вибухівки тривали понад годину, але також були безрезультатними. У міліції кажуть, що вже затримали особу, яка повідомила про замінування.