Джерело: Рівненська облдержадміністрація
Рівненщина долучилась до благодійної акції-марафону «Перемога у нас в крові». Сьогодні, 18 червня, донорами стали спортсмени, тренери та вболівальники.

Про це повідомляється на сайті Рівне нської обласної державної адміністрації.

Серед тих, хто здавав кров – спортсмени та тренери обласної спортивної школи осіб з інвалідністю: викладач з волейболу Олександр Шевчук; Майстер спорту України з плавання, тренер-викладач Артур Яковчук. Також заступник директора центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Мамотюк та головний спеціаліст центру «Спорт для всіх» Марія Касько.Долучились до акції й заступник начальника управління у справах молоді та спорту Рівне нської ОДА Петро Нагорний та головний спеціаліст обласного управління молоді та спорту Володимир Воробей.

"Бути донором, могти врятувати комусь життя - це почесно. А особливо зараз, коли в Україні значний дефіцит донорської крові. Ми щиро радіємо і дуже вдячні, що свідома молодь залучається до хорошої справи. Такі заходи, як «Перемога у нас в крові», привертають увагу до важливих проблем і допомагають рятувати сотні життів щодня. Закликаю долучатись до акції-марафону та популяризувати добрі справи серед інших",- розповідає голова обласної організації Товариства Червоного хреста Марія Бєлікова.

Нагадаємо, акція стартувала за ініціативи Міністерства молоді та спорту України, спільно зі спортивною спільнотою та Товариством Червоного Хреста. Марафон проводять, щоб привернути увагу суспільства до проблеми дефіциту в банках крові України, особливо в умовах всесвітньої пандемії COVID-19.

Долучитись до акції та пожертвувати кров можна за адресою: м. Рівне , вул. Степана Бандери, 31.

Читайте також: У Рівному відновить рух увесь громадський транспорт