Джерело: Ділова Столиця
Портал «Ділова Столиця» опублікував новий рейтинг голів облдержадміністрацій, у якому підсумували соціально-економічний розвиток регіонів за перший квартал 2020 року. У ньому очільник Рівненщини Віталій Коваль посідає 7-ме місце.

Згідно з рейтингом порталу «Ділова Столиця» Рівне нщина показує результати вище середньоукраїнського рівня за багатьма показниками. Так, область увійшла до трійки регіонів з найменшим падінням капітальних інвестицій, найбільшим зростанням будівництва і найнижчою заборгованістю по зарплаті на одного штатного працівника.

Також Рівне нщина в четвірці регіонів з найменшою часткою працівників, переведених на неповний робочий тиждень. А це створює передумови для того, щоб кризові явища в області були менш помітними, ніж в середньому по Україні.

Портал Ділова Столиця зауважив і ряд негативних факторів. Зокрема, в першому кварталі Рівне нщина опинилася в трійці аутсайдерів за обсягом експорту товарів і послуг на душу населення, та в четвірці відстаючих за обсягом капітальних інвестицій на одного жителя.

У трійці лідерів опинились Львівська та Вінницька області, а також місто Київ.

Читайте також: Медикам вкотре обіцяють підвищити зарплати