фото ілюстративне
Рідко кому вдається провести сонячні дні на пляжі, найчастіше і найспекотніші дні проходять в офісі. Норми корпоративного одягу на багатьох підприємствах відрізняються, і, хоча корпоративний стиль все частіше стає більш вільним, вибір відповідного одягу для жаркого дня може виявитися важким.

Спідниці та сукні

Вільно спадаючі сукні та спідниці створять літній настрій і дозволять легше пережити міську духоту. До того ж, комбінуючи цей одяг з жакетами або блузками, можна створити і образи, які підійдуть діловій дамі. Біле бавовняне плаття міді не втратить своєї актуальності і через кілька років, дозволяючи відчувати себе жіночною.

Складені комплекти

Хоча це далеко не перше, що спадає на думку, коли думають про літній одяг, але актуальні в останні роки co-ords, або складені комплекти одягу, можуть бути з самих різних матеріалів і різного крою і часто можуть відмінно підійти для спекотної погоди. До того ж нижня частина комплекту - спідниця або штани - разом з відповідним жакетом створять відповідний корпоративний образ. Щоб комплект підійшов, рекомендується переконатися, що до складу матеріалу входять льон або бавовна, щоб комплект був вільного крою.

Жакет

На нашій географічній широті без куртки ввечері не обійтися навіть в самий жаркий день, тому у багатьох дам з собою завжди є жакет або легка куртка. Найкраще пережити спеку зовні і прохолодне повітря від кондиціонерів в приміщеннях, а також прохолоду літнього вечора дозволить настільки актуальний зараз жакет стилю оверсайз.

Колготки - так чи ні?

У статуті багатьох компаній говориться, що колготки на підприємстві слід носити обов'язково, тому для частини дам відповідь була відома заздалегідь. У свою чергу тим, кому роботодавець надають свободу вибору, надягати колготки чи ні, слід зрозуміти, чи будуть вони відчувати себе без них комфортно і зручно. Якщо колготки бажані або обов'язкові в робочому середовищі, то влітку краще вибирати якомога зручніші і тонкі, з меншою кількістю DEN.

Укорочені брюки

Штани укороченої довжини в цьому році актуальні самої різної форми, не тільки костюмні брюки або джинси звичної короткої довжини або довжини cropped, але також в стилі colutte або широкі штани, які в нинішньому сезоні доступні з різних матеріалів, надаючи можливість легко підібрати їх як для вільного часу, так і для корпоративного середовища.

Легке взуття

Зручне літнє взуття стане вирішальною для того, щоб витримати літню спеку. Рекомендується вибирати взуття зі справжньої шкіри або шкірозамінника хорошої якості. Зараз для дам актуальне взуття на низьких підборах, яке зробить пересування по місту більш зручним. Підійдуть і так звані шльопанці або тапки slip on, в нинішньому сезоні доступні дуже офіційної форми.