Про зникнення автівки із подвір’я господарства до поліції сьомого червня близько п’ятої ранку повідомив власник — 37-річний житель села Степанівка.

 Поліцейські на місці події встановили, що увечері напередодні компанія молодиків їхали у село Тайкури Рівне нського району на відпочинок. Однак прямуючи польовою дорогою, автомобіль «BMW» «застряг» у болоті між селами Мар’янівка та Степанівка. По допомогу хлопці звернулися до друзів, які одразу ж приїхали на місце. Проте і їх легковик там зламався.

Відтак, один із компанії, 24-річний рівнянин, пішов у село Степанівка на пошуки трактора. Однак, на вулиці Приходька його увагу привернув «Volkswagen Golf», власник якого необачно залишив ключі у замку запалювання. Але і цей легковик до місця призначення не доїхав — також «застряг» у полі неподалік села.

Уранці парубки залишили усі транспортні засоби та самотужки дісталися додому.

Того ж дня поліцейським вдалося знайти викрадений автомобіль та вийти на слід зловмисника. Наразі він дає покази слідчим у рамках розпочатого кримінального провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті — від трьох до п’яти років позбавлення волі.