Facebook додала у Messenger можливість перемикання між особистим і бізнес-акаунтом. Функція доповнить додаток Page Manager, в якому крім обміну повідомленнями компанії можуть управляти своїми постами на Facebook, створювати рекламу і переглядати аналітику сторінок.

Через пандемії і обмежень для бізнесу кількість звернень до компаній збільшилася. І якщо раніше підприємцям доводилося переключатися на додаток для управління бізнес-акаунтом, щоб відповісти на повідомлення клієнтів від імені компанії, то тепер вони зможуть просто перемкнути акаунт. Компанії також можуть отримувати повідомлення одночасно з обох акаунтов.

Згідно з опитуваннями компанії, 90% підприємців використовують Messenger не тільки для бізнесу, але і для спілкування з друзями та родиною. При цьому багатьом з них важко завантажувати і керувати кількома додатками. Вони потребують надійних і простих у використанні інструментів, які допоможуть їм розширити свою присутність в інтернеті і спілкуватися з клієнтами. Новий інструмент вже працює в додатку Messenger на iOS і буде доступний для Android в найближчі кілька тижнів.

За матеріалами sostav.ru