Автопригода за участю вантажівки та трьох легковиків сталася сьогодні, сьомого червня, о 18:25 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Вересневе.

За попередньою інформацією, загинули четверо осіб — водій та пасажири легковика «Chevrolet Aveo», водій «Audi» — травмований, повідомили у відділі комунікації поліції Рівне нської області.

У селі Вересневе Рівне нського району сталася ДТП за участю трьох легкових автомобілів та вантажівки з напівпричіпом. Внаслідок автопригоди чотири людини з них одна дитина загинули на місці пригори (всі в одному автомобілі), повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС в Рівне нській області.

Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували усіх загиблих.

 

За повідомленням першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції України Олексія Білошицького, попередньо, причиною ДТП став виїзд на зустрічну смугу руху.

Водій, керуючи фурою МЕRCEDES BENZ, який рухався зі строни м. Рівне в напрямку м. Києва, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем AUDI, який рухався прямо в зустрічному напрямку. Продовживши рух, фура зіткнулася з автомолем CHEVTOLET AVEO. Після чого водій автомобіля ЗАЗ 110206 допустив зіткнення з ще з одним автомобілем AUDI, який після зіткнення виїхав на смугу зустрічного руху.

Читайте також: Суд змінив запобіжний захід підозрюваному в умисному пошкодженні майна працівників поліції