фото ілюстративне
Мода - панянка балувана і мінлива, тому постійно вносить корективи для кожного нового сезону.

Влітку-2020 мода відсунула джинси скинни на другий план, однак багато хто з нас як і раніше люблять цей популярний силует!

Джинси скіні

Розмір

Головна помилка – не правильно підібраний розмір. Скіні занадто підкреслюють анатомічні вигини, навіть на стрункій фігурі.Ну а якщо джинси будуть малі, вони передавлять талію, стегна і створять ілюзію того, що у тебе безформні сідниці і зайві сантиметри на животі. Джинси скіні повинні щільно прилягати до тіла, але при цьому не тиснути - дискомфорту бути не повинно!

Посадка

Моделей джинсів скіні буває безліч. Звертай увагу на посадку, а також на наявність, розмір і форму кишень, на форму і довжину штанин. Віддавай перевагу брюкам, які будуть добре сидіти на стегнах, красиво облягати ноги і не робити фігуру плоскою. Запам'ятай: джинси скіні повинні сідати як друга шкіра, і не стовбурчитися в районі змійки! Джинси скіні досить примхливі, тому при неправильному виборі вони легко можуть візуально підкреслити невеликі похибки в фігурі. Тим дівчатам, які вважають, що їх фігура ще далека від ідеалу, стилісти рекомендують носити джинси скіні в дуеті з об'ємними, вільними светрами, худі, подовженими жакетами і високими чобітьми.

Колір

Влітку в моді джинси світлих бежевих, білих і блакитних відтінків. І тут дуже важливо підбирати відтінок штанів під свій гардероб і колір шкіри.Чересчур нюдові джинси можуть створити враження, що ти прогулюєшся по вулиці без штанів. Впевнена, що такий візуальний ефект тобі явно ні до чого!

Взуття

Під такий фасон джинсів підходить безліч варіантів взуття, але ось від шпильок варто відмовитися. Ноги стають схожі на курячу ніжку на кісточці - широкий верх при дуже тонкому споді.

«Гірше жінки в скинни у взутті на шпильці може бути тільки чоловік в скинни, на якому такі джинси виглядають тренувальними легінсами!» - кажуть модні стилісти.

Складно з ними не погодитися. Набагато краще вибирати широкий стійкий каблук. До того ж такі джинси під різну висоту каблука підходять. І навіть під відсутність підборів!

Матеріал

Для літа джинси скіні створюють з тонких тканин. І тут, власне, і сам підступ: з напівпрозорої тканини часто можна чітко побачити силует, а іноді і колір нижньої білизни. Виходу тут два: відмовитися від напівпрозорих скіні або носити їх з тілесною білизною. До речі, думка про те, що під білі штани потрібно одягати білизну білого кольору, помилкова. Насправді, так ти ще більше зробиш акцент на нижній білизні. Тілесна ж білизна, навпаки, буде максимально непомітна і прекрасно підійде.

Якщо правильно підібрати джинси, то вони здатні вершити чудеса - ти зумієш надати сідницях бажаний обсяг і будеш виглядати більш спокусливо. А навколишні будуть думати, що ти тільки те й робиш, що відвідуєш спортзал.