фото ілюстративне
Сьогодні більшість жінок користується патчами для очей. Все пояснюється тим ефектом, який надають «поживні» смужки для очей.

У магазинах пропонується широкий асортимент накладок. Тому багато представниць прекрасної статі, не знають, як зорієнтуватися серед такого розмаїття, які патчі вибрати. Професіонали відкривають деякі секрети, причому не тільки з вибору смужок, а й по їх правильному використанню.
Вибір 

фото ілюстративне
Якщо виробник обіцяє, що після застосування патчів жінка стане помітно молодше, а всі проблеми зникнуть, значить, такі смужки купувати не варто. Це всього лише реклама. У всіх накладок є своє дію і ефект, наприклад, зволожуючий, протинабряковий або омолоджуючий. Тому варто купувати патчі з таким ефектом, який хотілося б отримати.


Якщо жінка переступила 40-річний рубіж, то їй краще за все зупинити вибір не на гідрогелевих, а на тканинних патчах з гіалуроновою кислотою. Вони найкраще впораються з віковими змінами ніжної шкіри навколо століття.


Дуже важливо звернути увагу на термін придатності і на умови зберігання. Зберігатися смужки повинні або в холодильнику, або в місці, куди не потрапляють сонячні промені. Якщо ця умова порушена, то ефекту від накладок не буде.


Після того, як банку розгерметизовали, вона може зберігатися 1 місяць. Потім властивості патчів постійно зменшується, так як в ємність потрапляє повітря. Відповідно, користуватися такими смужках не рекомендується.


Використання 

фото ілюстративне
Що стосується використання, то тут так само, як і при виборі, слід дотримуватися кількох простих правил.
Використовувати накладки найкраще вранці, щоб відразу було видно ефект і зберігся протягом усього дня. Тільки патчі з ефектом омолодження треба використовувати ввечері.


Досить 30 хвилин, щоб всі поживні речовини, які є в накладках, вбралися в шкірний покрив. Потім може настати зворотний ефект, коли патчі почнуть притягувати до себе вологу з шкіри. Особливо це відноситься до гідрогелевий смужок.


Якщо жінка хоче розгладити дрібні зморшки під очима, то накладки треба приклеювати вузьким місцем до носа. Якщо завдання - прибрати набряки і синяки під очима, то до носа приклеюється широка сторона.