Такий подарунок від львівських письменників отримали дітлахи Смизької ОТГ.

"Кожна дитина - художник" - стверджує Катерина Немира, наша землячка, видатна письменниця та скульпторка, амбасадорка Смизької громади в Україні та світі, менторка Молодіжна рада Смизької громади. А підтвердженням цього факту став експеримент Літературної Агенції Піраміда, яка залучила до співпраці звичайних школярів, які не відвідують художніх студій, щоб саме вони намалювали ілюстрації до книжечки Оксани Думанської "Миколчині сни".

Пані Оксана подарувала рівненським діткам 15 примірників цього особливого видання, щоб спонукати юних жителів Смизької громади до пошуків своїх прихованих талантів. Щиро вдячні письменницям за гарну співпрацю та бажання допомагати нам розвивати любов до читання серед юного покоління, власну ініціативу та чудові подарунки, які ми обов"язково передамо в наші сільські бібліотеки, йдеться у повідомленні Молодіжної ради Смизької громади.

У День захисту дітей лунають щирі вітання на адресу малечі та підлітків, згадують про права дітей, яких потрібно дотримуватися, та лайфхаками, як виховати успішну особистіть. Але, друзі, будемо з вами чесними - якщо ми шукаємо готові рішення у вихованні, то шукати доведеться ще довго. Рішення - це завжди комплекс різних факторів. Одним із таких факторів є люди, а також наші діти.

З перших кроків ми повинні стати для дітей надійною підтримкою, дати можливість повірити у свої сили та подарувати цінність бути справжніми, бути собою, вірити у свої таланти.

Читайте також: Бібліотека на Лебединці матиме оновлену літню терасу