Artem_Shewa
У МВС зазначили, що частина причетних до стрілянини намагається сховатися.

У поліції встановили більше 60 учасників стрілянини у Броварах разом із замовниками, однак частина з них наразі переховується. Про це 30 травня повідомив заступник міністра внутрішній справ Антон Геращенко у Facebook.

"Поліція на сьогодні визначила більше 60-ти учасників перестрілки включаючи замовників. Частина з них намагається сховатися. Але це їм не вдасться. Всіх знайдемо і передамо до суду для визначення міри і ступеню вини кожного", - зазначив Геращенко.

Крім цього, у суботу, 30 травня, в Броварському суді розпочалася процедура визначення запобіжного заходу для 21 затриманого у вчорашніх заворушеннях.

За словами Антона Геращенка, поліція і прокуратура вимагають для всіх затриманих запобіжного заходу у вигляді безальтернативного арешту на два місяці. Судові засідання пообіцяли зробити відкритими для суспільства і ЗМІ.

Нагадаємо, у п'ятницю, 29 травня, у Броварах Київської області сталась масова стрілянина між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, та нелегальними перевізниками. Сутичка відбулася через розподіл пасажиропотоку між двома перевізниками. В області оголосили план "Перехоплення" для розшуку ще 5 авто з можливими учасниками події, повідомляє ZIK. У результаті 28 учасників інциденту затримали, 22 пред'явили звинувачення.

Читайте також: Здолбунівські поліцейські вилучили під час обшуку зброю та нарковмісні пігулки