Сьогодні розпочався «Children Kinofest» в режимі онлайн. Безкоштовний захід має на меті ознайомити дітей як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою.

Від триватиме до 7 червня на сайті www.childrenkinofest.com.

Традиційно, до конкурсної програми увійде сім фільмів для глядачів від 4 років, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Переможця фестивалю визначає його аудиторія – після перегляду фільмів глядачам буде запропоновано оцінити свої враження.

Уже сьогодні, 29 травня об 19:00 на глядачів чекатимуть:

  • співачка, композиторка і бандуристка Марина Krutь, учасниця шоу «X-Фактор» та національного відбору на «Євробачення 2020», із піснею «Радій»
  • посол фестивалю 2020 року – музикант, продюсер, автор пісень і фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк
  • журі конкурсу короткометражних фільмів, знятих дітьми – продюсерка та директорка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич, зірка серіалу «Перші ластівки» актор Максим Самчик і аніматор Олег Маламуж, автор стрічки «Викрадена принцеса»
  • програмний директор фестивалю Ілля Дядик
  • символ і талісман Чілдрен Кінофесту – Совеня Чарлі

Фільм відкриття Чілдрен Кінофесту – австралійська сімейна стрічка «Мій друг містер Персіваль».

Україну в конкурсній програмі фестивалю представляє фантастична пригодницька стрічка «Фокстер&Макс» Анатолія Матешка (виробництва Pronto film). Головний герой фільму, дванадцятирічний школяр Макс знаходить балончик з нанофарбами і малює графіті собаки. Неочікувано малюнок оживає та перетворюється на пса-наноробота з суперможливостями. 

Читайте також:Останній дзвоник у Рівному пролунав онлайн