Під час ліквідації пожежі у приватному господарстві вогнеборці не допустили знищення вогнем житлового будинку, двох господарських будівель та гаража.

29 травня о 05:19 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Рівне нський р-н, с. В.Житин, вул. Незалежності. До місця події відразу було направлено черговий караул рятувальників 3-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення області.

Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла у цегляній, критій металопрофілем по дерев’яній обрешітці господарській будівлі, розміром 7х3м. На ліквідацію відразу було подано вогнегасні речовини. О 05:48 пожежу було локалізовано, а о 09:30 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю господарської будівлі. Врятовано житловий будинок, дві господарські будівлі та гараж.

Причина та збитки від пожежі встановлюються. До ліквідації було залучено дві автоцистерни та вісім рятувальників. Жертв та постраждалих немає. 

Читайте також: на Рівне нщині вибухнули боєприпаси