У двох районах області піротехніками ДСНС Рівненщини було знищено вісім боєприпасів.

27 травня о 13:00 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Рівне нській області було знищено один артснаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни, який було виявлено під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці 26 травня у селі Посягва Гощанського району.

Цього ж дня о 16:20 піротехніками ДСНС було знищено два артилерійських снаряди калібром 152 мм та п’ять артснарядів калібром 45 мм часів Другої світової війни, які були виявлені 27.05 під час планованого обстеження території поблизу села Решуцьк Рівне нського району.

Це відбувається на виконання плану завдань та заходів з протимінної діяльності Рівне нської області у 2020 році, затвердженого головою обласної державної адміністрації.

Групою піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівне нській області з 27 квітня розпочато роботи щодо очищення від вибухонебезпечних предметів (розмінування) лісового масиву поблизу села Решуцьк Рівне нського району на загальній площі 37,37 га.

Читайте також: На Березнівщині горіли склади