Трохи більше 100 тисяч гривень зібрали небайдужі люди у Здолбунові аби допомогти медикам у час пандемії. Закупили і передали необхідні засоби захисту у всі відділення районної лікарні, а також для швидкої допомоги. Медики кажуть, допомога волонтерів у час боротьби з невидимою загрозою, дуже важлива. Про людську небайдужість у складний для України час, дивіться у наступному сюжеті циклу "Підтримай своїх".

У Здолбунові небайдужі люди вирішили допомогти центральній районній лікарні. Троє жінок зорганізувались. Спостерігали, як це роблять інші міста. Створили групу у соцмережах і почали писати про потреби медиків.

Люди перераховували кошти, хто скільки міг. Спершу не надто активно, а потім процес пішов. За короткий час волонтери змогли зібрати 101 тисячу гривень.

Попри труднощі, жінки не втрачали ентузіазму. Годинами просиджували в інтернеті аби знайти потрібні засоби захисту. Дещо шили самі. Для прикладу маски.

Здолбунівські волонтери передали засоби захисту для лікарні, поліклініки і станції швидкої допомоги.

У час пандемії медики вдячні будь якій допомозі. Кажуть, стомились, щодня у протистоянні з невидимим ворогом. Але завдяки звичайним людям,які готові допомагати у будь який момент - здатись не можуть.