національна поліція
Сьогодні, 26 травня, у результаті проведених розшукових заходів працівники ювенальної поліції встановили місце знаходження безвісти зниклої 14-річної жительки обласного центру.

Її разом із 16-річною подругою поліцейські виявили у будинку жителя селища Гоща, який був знайомий із останньою. Перед тим неповнолітні встигли відвідати друзів в Обарові та Шпанові. Жодних протиправних дій відносно них вчинено не було.

Нагадаємо, до поліції 26 травня близько восьмої ранку надійшло повідомлення від 33-річної рівнянки, що її 14-річна донька, іще 24 травня в обідню пору пішла з дому і до цього часу не повернулася, а мобільний телефон — вимкнений.

На пошуки зниклої дівчини був орієнтований особовий склад ювенальної превенції територіальних підрозділів поліції області.

Як пояснила втікачка, спізнившись із вечірньої прогулянки, боялася повертатися додому, аби не дісталося від батьків. Тому вирішила зателефонувати до своєї подруги, із якою і вирушили у мандри.

Батьки 16-річної доньки не зверталися до поліції, адже вона вже неодноразово залишала домівку, однак щоразу поверталася.

За невиконання обов’язків щодо виховання дітей поліцейські склали адміністративні матеріали на батьків обох неповнолітніх.

Читайте також: На Рівне нщині розпочалася антинаркотична операція "МАК"