РАЕС
З метою належного функціонування Рівненської АЕС, як об’єкта критичної інфраструктури, вжиті заходи для посилення карантинних обмежень.

Зокрема, поставлено завдання максимального забезпечення жителів м. Вараш та с. Заболоття засобами індивідуального захисту. Доручено всім перевізникам проводити обробку транспорту дезінфікуючими засобами двічі на день. Організовано функціонування трьох КПП за відповідними схемами з метою обмеження в'їзду/виїзду на/з території міста Вараш та перекрито в'їзд в місто зі сторони села Стара Рафалівка Володимирецького району за допомогою бетонних плит та шлагбаума. Виділено 2 млн грн з бюджету Вараша для забезпечення засобами індивідуального захисту населення, яке проживає на території міста.

Загалом лабораторно підтверджено 13 випадків захворювання на COVID-19 (1 - летальний, 1 пацієнтка одужала). Серед персоналу РАЕС на роботу вдома переведено 1028 працівників атомної електростанції, у відпустках – 1243 особи. На перевірці в обласному лабораторному центрі залишається ще 15 підозр на COVID-19 мешканців Вараської ОТГ.

Читайте також: Що таке ІФА-тести на COVID-19 та кому їх робитимуть?