Активні молоді батьки працюють задля своїх дітей.

Сьогодні наша історія успіху про реалізацію ініціативи молодих батьків в с. Шепетин, які в березні 2020 року вирішили облаштувати відкритий громадський простір для своїх дітей. Роботи було дуже багато, адже місце, яке обрали було більше схоже на стихійне сміттєзвалище, яке заросло чагарниками, ніж на простір.

Отож, за три місяці молоді батьки та їх партнери, друзі встигли: спланувати територію, провести дискування, оранку, каткування, вивезти все сміття, встановити стовпці, сітку для огорожі та ворота, висадити зелені туї по периметру, засіяти газонну траву, виготовити дерев’яні столик і стільці для майданчика, встановити деякі ігрові елементи, пісочницю, гойдалку, лавочки для відпочинку, а вже там з’явилася нова добротна дитяча гірка.

Нагадаємо, що ця ініціатива добровільна і жодним чином не фінансувалася місцевим чи будь-яким іншим бюджетом. Загалом участь у цій добрій справі взяли участь 23 небайдужих людей, які зібрали 25 206 грн (люди допомагали не лише коштами, а й послугами, деревом, зеленими насадженнями та будівельними матеріалами). Така активність - яскравий приклад успішної взаємодії та реальних дій, де немає місця диванній критиці та пошуку винних у бездіяльності.

Активісти кажуть - ми відповідаємо за свої дії, за зміни в наших селах, за добробут наших дітей, бо саме ми показуємо їм приклад життєвих цінностей. Ми віримо, що цей відкритий простір, зроблений з любов"ю, спільними зусиллями, спільними діями, буде єднати різні покоління.

Читайте також: Що відбувається з бюджетами ОТГ Рівне нщини у період карантину?