Продовжується реалізація Польсько-Українського проєкту «Підтримка українських мікро і МСП, зокрема, для компаній, що перебувають у стадії стартапу».

Сьогодні, 25 травня, для засновників та членів стартапів відбудеться Третя онлайн-подія цього сезону.

Цього разу в прямому ефірі майстерня Олексія Рябцева, людини, яка розвиває співтовариство технологічних підприємців в Україні вже більше 10 років, і, звичайно, всеукраїнська ОНЛАЙН-ПІТЧІНГ-СЕСІЯ №3.

Реєстрація за посиланням https://bit.ly/3ghXEJb

Трансляція розпочинається о 17:00 за київським часом.

Нагадаємо, «Польсько-Український Міст для Стартапів» – це єдиний у своєму роді цикл 17 тематичних зустрічей і конференцій, що проводяться в українських містах в рамках проекту “Підтримка українських мікро і МСП, зокрема, для компаній, що перебувають у стадії стартапу”.

Тому, якщо ви – засновник або член стартапу, хочете комерціалізувати свій науковий проект чи шукаєте цікаві інвестиції, обов’язково скористайтеся унікальною можливістю участі в наших заходах. PUSB-це унікальна платформа, через яку ви зможете:

  • познайомитись з представниками польських інвестиційних фондів та корпорацій;
  • взяти участь в конкурсах для стартапів і наукових проектів;
  • розвивати свої знання і досвід за допомогою програми акселерації;
  • представити свій проект перед перед потенціальними інвесторами та компаніями з Польщі;
  • винагороди найкращим проектам;
  • скористаєшся зі знань і підтримки нашого Центру Підтримки Стартапів.

Польсько-Український Міст для Стартапів» реалізується Фундацією Фонд Співпраці як частина програми Polish Aid Міністерства Закордонних Справ Польщі. Компонент фінансується Міністерством Інвестицій та Розвитку Республіки Польща. 

Читайте також: жителям Рівне нщини компенсують «карантинне» безробіття