За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження.

До поліції близько 12:10 вчора, 21 травня, надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими поблизу села Михайлівка.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водійка «Dacia Sandero», 23-річна жителька Острога, не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралася із керуванням і допустила виїзд авто на узбіччя із подальшим перекиданням у кювет.

Унаслідок ДТП пасажирку легковика, 38-річну острожанку, із попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом плечової кістки, травматична ампутація нігтьової фаланги госпіталізували до лікарні. Ні водійка, ні ще одна пасажирка не постраждали.

За результатами медичного освідування 23-річна кермувальниця була твереза, втім у неї відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України слідчі Острозького відділу поліції встановлюють усі обставини автопригоди. Автомобіль вилучений та поміщений на територію Острозького відділу поліції.

 До темиДТП із потерпілими на Острожчині: легковик з'їхав з дороги та перекинувся на дах