Мізоцька міська бібліотека
Сьогодні 19 травня мізочани отримали страшну звістку - Лук'янчук Сергій Васильович раптово помер, виконуючи свій військовий обов'язок.

Про смерть військового повідомили у Мізоцькій міській бібліотеці.

Лук’янчук Сергій Васильович народився 27 травня 1981 р. в селищі Мізоч В 1987-1998 роках навчався в Мізоцькій середній школі. По закінченні школи - в 1998 році вступив у залізничне ПТУ, де навчався на помічника машиніста. В 1999 році був призваний на службу в армію. Спочатку потрапив у Хмельницький учбовий корпус І ракетної дивізії, девчився на сержанта. Після отримання звання – був відправлений в бойову частину у Білу Криницю на посаду – оператор ракетного комплексу «Точка «У». Після служби в армії працював на бурових установках.

В 2014 році був призваний на службу в зону АТО. Коли закінчився термін служби – підписав контракт на службу в Збройних Силах України до кінця особливого періоду. В 2018 році, маму бійця Лук’янчук Тамару Феодосіївну було нагороджено « Орденом матері бійця АТО» від Всеукраїнського об’єднання громадян «Країна», а також «Подякою», за гідне виховання сина Сергія, що надійшла із військової частини, де він служив.

Читайте також: Дівчинка з Рівного продає свої картини для порятунку сестри