фото ілюстративне
За квітень жителі Рівненщини оформили понад 400 біометричних документів. Це у десять разів менше, ніж у попередні місяці 2020 року.

Разом з тим, як інформує міграційна служба Рівне нської області, вони продовжують надавати послуги, але згідно карантинних вимог.

Так, з метою оформлення паспорта громадянина України (ID-картки) та вклеєння фотокартки за віком до вже наявного паспорту до установи просять звертатися після завершення карантину.

Також не вважатимуться порушеннями міграційного законодавства несвоєчасні звернення іноземців та осіб без громадянства, які на законних підставах перебувають в Україні, пов`язані з обмеженнями в період проведення карантинних заходів.

Разом з тим, Державна міграційна служба України повідомляє, що виготовлені паспортні документи громадян України зберігаються у підрозділах ДМС і можуть бути отримані після завершення карантину.

В умовах карантину набагато безпечніше дистанційно вирішити свої питання. З режимом обслуговування територіальними підрозділами УДМС України в Рівне нській області можна ознайомитися на офіційній сторінці facebook та на сайті Державної міграційної служби.

Читайте також: COVID-19 у світі: смертність перевищила 250 тисяч людей