фото ілюстративне
Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 5 осіб, які у складі організованої злочинної групи збували психотропну речовину на Рівненщині.

За даними слідства, вказану злочинну групу у травні 2019 року створив та очолив з метою отримання незаконних доходів на постійній основі 40-річний житель м. Дубно, до складу якої залучив ще 4 учасників – місцевих жителів.

"Зловмисники згідно розробленого злочинного плану підшуковували на території Рівне нської області психотропну речовину «метамфетамін» (первітин), забезпечували її придбання та перевезення до житла одного з учасників в м. Дубно з метою зберігання та подальшого збуту.", - повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області.

Організатор групи знаходив шляхи реалізації психотропної речовини та особисто брав участь у її збуті, вживаючи при цьому заходів конспірації, а також розподіляв отримані незаконним шляхом кошти між учасниками.

Читайте також: У рівненського власкора каналу "Україна" вкрали камеру

За вчинення зазначених злочинів, передбачено покарання у виді позбавлення волі від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.