Великий бізнес проти коронавірусу
Осторонь залишатися неможливо: представники великого бізнесу, що є соціально відповідальними компаніями, активно допомагають українцям боротися з коронавірусом. Найбільший телеком-оператор України – Київстар – вже інвестував у боротьбу з цією хворобою приблизно 60 мільйонів гривень. Із цих коштів 30 мільйонів гривень компанія виділяє на закупівлю апаратів ШВЛ, моніторів, що відстежують стан пацієнтів, а також засобів захисту для українських медиків.

Київстар надає 30 мільйонів гривень благодійної допомоги на боротьбу із COVID-19 в Україні. Спільно із БФ «Твоя опора» компанія закупить 10 апаратів штучної вентиляції легень і 20 моніторів, що відстежують стан тяжкохворих пацієнтів, від світового лідера з розробки та виробництва медичного обладнання – німецької компанії Drager. Вкрай необхідне для боротьби з коронавірусом устаткування, що здатне відстежувати стан тяжкохворих пацієнтів, надішлють до семи українських лікарень у різних куточках країни. Решту благодійної допомоги спрямують на витратні матеріали, що забезпечать роботу обладнання протягом року, та засоби особистого захисту для українських медиків, які зараз знаходяться на передовій боротьби із вірусом.

"Великий бізнес не може залишатися осторонь у такі складні для країни та світу часи. Тому Київстар виділяє благодійну допомогу на закупівлю найнеобхіднішого високоякісного обладнання для ефективного лікування вірусних інфекцій в українських лікарнях. Ми віримо, що воно слугуватиме не тільки для боротьби із пандемією коронавірусу, а ще довгі роки рятуватиме людські життя", - каже Олександр Комаров, президент компанії Київстар

У Київстар наголошують, що свій внесок у боротьбу з інфекцією може зробити кожен свідомий громадянин, дотримуючись карантину і залишаючись вдома. Аби суттєво полегшити життя українців у такий час, оператор продовжує працювати над збільшенням покриття 4G, а також надає абонентам низку переваг. На їхню реалізацію компанія додатково виділила ще майже 30 млн грн. Спробуємо розібратися, які бонуси отримують абоненти Київстар.

Медичним працівникам, які сьогодні рятують українців від коронавірусної інфекції, Київстар нараховує бонусні кошти. Наразі їх вже отримали понад 50 тисяч лікарів та інших медичних працівників.

На період карантину Київстар надав можливість отримання безоплатних консультацій лікарів у додатку «Doctor Online» (відеоряд – демонстрація додатка). Всі користувачі матимуть змогу проконсультуватися в режимі 24/7 із більш ніж 60 кваліфікованими лікарями й отримати рекомендації щодо лікування, використовуючи чат, відео- або аудіодзвінок.

Аби не нудьгувати, на період карантину в додатку «Київстар ТБ» (відеоряд – демонстрація додатка) збільшили кількість безоплатного контенту. Вам залишається лише завантажити додаток – і відпочивати! А для школярів, які продовжують навчатися, на «Київстар ТБ» відкрили доступ до всіх телеканів, що транслюють шкільні уроки в межах проєкту «Всеукраїнська школа онлайн».

Для абонентів, яким від 60 років діє спеціальний тариф без інтернету – «Дзвінки для батьків». Аби ним скористатись, не треба йти у фірмові магазини оператора, достатньо лише зателефонувати на гарячу лінію за номером 466.
До речі, зараз наші батьки, дідусі та бабусі можуть отримати нові навички користування смартфоном та інтернетом. Для цього компанія розробити освітню програму «Смартфон для батьків». На сайті batky.kyivstar.ua зібрані відеоуроки, які допоможуть вашим близьким опанувати всі переваги смартфона.

Своїм бізнес-клієнтам Київстар допомагає впровадити систему віддаленого офісу для комфортної роботи співробітників з дому. Підключити та використовувати ці сервіси до кінця карантину можна без внесення оплати.

Окрім всього вищезазначеного компанія зробила безоплатними дзвінки на номери державних гарячих ліній і нетарифікований доступ до офіційних інформаційних ресурсів.

Не таємниця, що боротьба з коронавірусом – надзвичайно серйозний виклик для світу загалом і для кожної людини зокрема. А для відповідального бізнесу – час соціальних інвестицій. Для кожного з нас – просте правило: #простозалишайтесявдома (фінальна заставка).