Привільненська ОТГ продовжує роботу для економічного розвитку громади та регіону - попередня концепція індустріального парку розроблена.

У Привільненській ОТГ будують індустріальний парк.

У громаді кажуть, це створить нові потужні джерела надходжень до бюджету, сприятиме створенню робочих місць, залученню інвестицій та розвитку промисловості Рівне нщини. Попередня концепція майбутнього індустріального парку вже створена і затверджена.

Так, у Привільному відбулася презентація попереднього техніко-економічного обґрунтування будівництва індустріального парку на території громади. Цьому сприяло започаткування співпраці Привільненської ОТГ із потужною компанією EVON Group, котра професійно працює над створенням індустріальних парків в Україні.

Наразі, громада уже має двох потенційних інвесторів, котрі сьогодні вивчають можливості свого розвитку на території Привільненської ОТГ.

- Ми віримо, що наші амбітні плани щодо побудови індустріального парку будуть втілені у життя. Ми й надалі однією командою Привільненської громади працюватимемо аби розвивати нашу територію та створювати належні умови проживання для її мешканців, - кажуть у громаді.

Читайте також: Ще дві: Городок та Здовбиця матимуть свої ОТГ