Вчора, 30 квітня, на вулиці Полтавський шлях у Харкові затримали голу жінку з ножем і пакетом, в якому знаходилася відрізана людська голова.

30 квітня близько 06:00 до Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що вулицею Полтавський шлях йде оголена жінка. Виїздом на місце події поліцейські виявили громадянку у неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому знаходилась відрізана жіноча голова.

Будь що пояснювати та розповідати працівникам поліції жінка відмовилася. Для з’ясування обставин події її доставлено до Холодногірського відділу поліції.

30 квітня о 8:25 зі служби «102» до Дергачівського відділу поліції надійшла інформація про звернення 40-річного мешканця села Подвірки. Він повідомив, що вранці за місцем мешкання у сусідній кімнаті виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці. Чоловік мешкає у будинку разом зі своєю 38-річною сестрою та її донькою.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дергачівського відділу поліції.

Інформація про дані події зареєстровані в журналах обліку територіальних підрозділів поліції. Усі обставини встановлюються. Інформує відділ комунікації поліції Харківської області.

Читайте також: у Рівному затримали 37-річного чоловіка за «метадон»