Здолбунівчанка Юлія Люкшин пропонує усім в умовах карантину не просто ховатися від інших, а долучитися до прогресивного напряму - плогігну.

Аби привернути увагу до цього явища, дівчина виставила у соціальній мережі світлину з нової й цікавої локації у Здолбунові. Це просторі, широкі пірси, з яких відкривається гарний краєвид, тому фото там виходять простосупер (особливо гарне світло вранці та ввечері).

За словами дівчини, облаштували місцину завзяті місцеві рибалки.

Та допис створювався не для реклами місця - його точне розташування дівчина не вказує.

- Хочу нагадати, що ми - гості! Я впевнена, ще трішки - і це місце стане одним з найбільш відвідуваних у Здолбунові. Тому, будь ласка, поважайте пернато-хвостатих жителів ставків! Не смітіть! Не паліть! Не шуміть! Не руйнуйте та не пошкоджуйте! - пише Юлія.

А ще додає: на карантині нам ще більше хочеться втекти від людей та освоїти найвіддаленіші місцини. Але яке розчарування приносить те все сміття, що зустрічаєш по дорозі.

- Здолбунівчани, пропоную вам бути в тренді та доєднатися до "ПЛОГІНГу". Це новий рух серед активних людей. Концепт доволі простий - замість прогулянки чи пробіжки засміченими вулицями, люди беруть із собою сміттєвий пакет та прибирають узбіччя. Як вам такий еко-тренд? Відпочити, сфоткатись, порибалити, пізнати нові місця нашого міста, і добру справу зробити, - закликає Юлія.

А ви готові долучитися до мейнстріму?

Читайте також: На Дубенщині ледь не згоріло 30 гектарів лісу